22 Μαΐ 2010

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" (21/05/2010)













Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" (21/05/2010)
              
            Πιστό στις υποσχέσεις του αποδείχθηκε το Δ. Σ. του Α. Γ. Σ. Κ. "Καστοριά", αφού, τηρώντας το χρονικό περιθώριο που είχε τεθεί (καταλυτική ημερομηνία ήταν η 20η Μαΐου 2010), προχώρησε στην  αναδιάρθρωση του με την είσοδο των επιχειρηματιών Αχιλλέα Σταμούλη, Γιώργου Καστανίδη, Ιωάννη Μιχάλτση και Τάκη Πετρόπουλου, του λογιστή Παύλου Κενανίδη, αλλά και του προέδρου των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Καστοριάς Αργύρη Παπαβασιλείου. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Hotel Βυζάντιο και συζητήθηκαν πολλά θέματα άμεσης προτεραιότητας στα οποία η νέα διοίκηση καλείται να δώσει τις άμεσες και πρέπουσες λύσεις. Παλιοί και νέοι παράγοντες έδωσαν όρκο τιμής ότι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να συνδράμουν στην αναγέννηση της Καστοριάς από τις στάχτες της. Έτσι, λοιπόν, μετά την αναδιάρθρωση της 20ης Μαΐου 2010, το Δ.Σ.  του Α. Γ. Σ. Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ"  το απαρτίζουν οι παρακάτω παράγοντες:

Σταμούλης Αχιλλέας
Πρόεδρος
Επιχειρηματίας
Πετρόπουλος  Δημήτριος
Αντιπρόεδρος
Επιχειρηματίας
Καστανίδης Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας
Επιχειρηματίας
Καφές Δημήτριος
Ειδικός γραμματέας
Συνταξιούχος
Κενανίδης Παύλος
Ταμίας
Λογιστής
Μιχάλτσης Ιωάννης
Μέλος
Επιχειρηματίας
Παπαβασιλείου Αργύριος
Μέλος
Επιχειρηματίας
Παρίσης Θέμελης
Μέλος
Επιχειρηματίας
Χαρίσης Νικόλαος
Μέλος
Συνταξιούχος
     
Βραγγάλας Ανδρέας
Αναπλ. Μέλος
Επιχειρηματίας΄
Δαμιανός Χρήστος
Αναπλ. Μέλος
Κτηνίατρος
Καφές Αχιλλέας
Αναπλ. Μέλος
Δημόσιος Υπάλληλος
Τομόπουλος Ιωάννης
Αναπλ. Μέλος
Επιχειρηματίας΄
Χριστόπουλος Βασίλειος
Αναπλ. Μέλος
Ιδιωτικός Υπάλληλος

            Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι ο παλιός παράγοντας της Καστοριάς Γιώργος Σιαπέρας αναλαμβάνει το πόστο του Γενικού Διευθυντή της ομάδας. Επίσης ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Νίκος Χαρίσης επιστρέφει σε μία γνώριμη θέση για αυτόν, αυτή του γενικού αρχηγού, ενώ θα είναι και ο αποκλειστικά υπεύθυνος για τις ακαδημίες της ομάδας. Ο Αχιλλέας Καφές αναλαμβάνει το πόστο του εφόρου, ο Ανδρέας Βραγγάλας θα είναι υπεύθυνος για τα εισιτήρια, ενώ ο Χρήστος Δαμιανός θα είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την σχέση της ομάδας με τους φιλάθλους, καθώς και για την επανεργοποίηση του Συνδέσμου Φίλων Οπαδών Καστοριάς (Σ.Φ.Ο.Κ.). Υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων ορίστηκαν οι Τάκης Πετρόπουλος, Αργύρης Παπαβασιλείου και Γιάννης Τομόπουλος. Ο τελευταίος μαζί με τον Βασίλη Χριστόπουλο θα αποτελέσουν και το γραφείο τύπου της ομάδας.
            Ο Νίκος Χαρίσης ευχαρίστησε σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, τόσο τους συμμετέχοντες παράγοντες στην δική του διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές που τον εμπιστεύθηκαν και ήταν μαζί του όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όσο και τους αγνούς φιλάθλους της Καστοριάς για την συμπαράσταση τους. Ευχήθηκε μάλιστα η διοίκηση της ομάδας υπό την προεδρία του Αχιλλέα Σταμούλη να πετύχει στην αναγέννηση της Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: