8 Σεπ 2010

Σε καλό δρόμο Καστοριά, ΚΑΙ Καλαμαριά

Πολύ καλό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο στάδιο Καστοριάς.

Η τοπική ομάδα αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, από τον οποίο ηττήθηκε με 1-2, σε ένα ματς όπου και οι δύο αντίπαλοι έδειξαν πως είναι στον σωστό δρόμο. Κοινό στοιχείο για τους ιστορικούς συλλόγους ότι βρίσκονται σε στάδιο αναδιοργάνωσης και τόσο ο προπονητής της Καστοριάς, Αντώνης Νικολαϊδης, όσο και ο ομόλογός του, Βασίλης Τραϊανόπουλος, δημιουργούν καινούριες ομάδες με υψηλές προσδοκίες. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, ευκαιρίες εκατέρωθεν και υπήρχαν σημεία που θύμιζε κόντρα πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα οι δύο προπονητ΄λες να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα. Στο 15΄ δυνατό σουτ του Αλεξανδρίδη έδιωξαν οι αμυντικοί, πέντε λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Τσούκλη κατέληξε λίγο άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Καλαφάτης είχε σουτ που εξουδετέρωσε ο Καρατζιοβαλής, στο 24΄ «κεραυνός» του Λεπτοκαρίδη απέκρουσε ο Δημητριάδης. Η Καλαμαριά είχε δοκάρι στο 30΄ στο φάουλ του Πλατάκη, δέκα λεπτά αργότερα συνδυάστηκαν όμορφα Τσούκλης, Τσαμτσάκης, τελικός αποδέκτης ο Αλεξανδρίδης που με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 54΄ ο Λεπτοκαρίδης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και ισοφάρισε, στο 61΄ μετά από κόρνερ του Καλαφάτη, εξ επαφής κεφαλιά του Αλεξανδρίδη έφυγε λίγο άουτ. Στο 67΄ ο Δημητριάδης απέκρουσε στη γωνία το σουτ του Λεπτοκαρίδη, στο 72΄ ο Σαββαϊδης απομάκρυνε σε κόρνερ την κεφαλιά του Καραπατσακίδη. Στο 82΄ φάουλ του Τσούκλη στο «Γ» έδιωξε ο τερματοφύλακας, στο 85΄ σύγχυση στην άμυνα και ο Κανούλας με γυριστό σουτ έκανε το 1-2. Η κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου στο 87΄ έφυγε άουτ, ενώ στο 89΄ ο Καρατζιοβαλής απομάκρυνε στο τετ-α-τετ του Μπάτζιου.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δημητριάδης, Γκούρλιας (12΄ λ.τ. Μπαμπάνης), Τάντσης, Μπαϊραχτάρης, Αναγνωστόπουλος, Σαββαϊδης, Τσαμτσάκης (80΄ Στασινόπουλος), Καλαφάτης (74΄ Σίμος), Αλεξανδρίδης (65΄ Μαντζάνας), Τσούκλης, Μπάτζιος.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καρατζιοβαλής, Σακκάς, Ψευτογιώργος, Λουιζίδης, Σαλμάς, Ελευθεριάδης (60΄ Βέντζιος), Καϊάφας (56΄ Κέντης), Σαπανίδης (72΄ Κανούλας), Λεπτοκαρίδης, Πλατάκης (54΄ Καραπατσακίδης), Καραλιόπουλος.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 16ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS…

16 χρόνια!!! Τόσο χρόνια βρίσκομαι σ' αυτόν τον κόσμο. Από μικρός αγαπούσα την Ελλάδα. Την αγαπούσα για αυτό που ήταν!!! Πλέον έχω αρχίσει να την σιχαίνομαι!! Τόσα χρόνια όλοι τους έκλεβαν και έφτασαν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο!!!! Στο δημοτικό μας μιλούσαν για ηθικές αξίες τις οποίες κανένας πολιτικός δεν τήρησε!!! Φτάνοντας στο γυμνάσιο έμαθα ότι αν δεν αντισταθούμε, δεν παλέψουμε, θα μας έχουν πάντα δούλους!!!! Έμαθα να αντιστέκομαι στα θέλω και στα πρέπει τους!! Έμαθα να τους λέω ΟΧΙ!!!!! Μπορεί να είμαι ακόμα ένας έφηβος αλλά έχω βγει πολλές φορές στον δρόμο!!! Γιατί η κατάσταση δεν είναι όπως την περιγράφουν!!! Γιατί η κατάσταση περνάει πλέον στα δικά μας χέρια και πρέπει να αντιδράσουμε!!!!

Ένας 16χρονος μαθητής

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ(ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)
Ολοκληρωθηκε η ''κωμωδια'' της βουλης των εφηβων μιας και ο θεσμος ειναι για γέλια και τιποτα αλλο. Οι διοργανωτες λενε οτι ο θεσμος ειναι για να ακουγεται η γνωμη των μαθητων. ΨΕΜΑ! Αν αληθεια θελανε να ακουσουν τους νεους, δεν θα στελνανε ΜΑΤ στις πορειες των μαθητων, δεν θα έστηναν μαθητοδικεια στα σχολεια και δεν θα τιμωρουσαν οιο διευθυντες τους καταληψιες μαθητες με αποβολες. Ενα στημενο θεατρακι ειναι και τιποτα αλλο!
Μεθυσια μεχρι τελικης πτωσης, φασαριες στα ξενοδοχεια ακομα και οργια καταγγελουν μαθητες γινοντουσαν στα ξενοδοχεια που φιλοξενουνταν οι μαθητες. Την ιδια ωρα που οι γονεις ηταν ήσυχοι οτι τα παιδια ειναι ασφαλεις....Περιμενουμε εξηγησεις! πως αφηναν τα παιδια χωρις έλεγχο!