8 Σεπ 2010

Σε καλό δρόμο Καστοριά, ΚΑΙ Καλαμαριά

Πολύ καλό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο στάδιο Καστοριάς.

Η τοπική ομάδα αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, από τον οποίο ηττήθηκε με 1-2, σε ένα ματς όπου και οι δύο αντίπαλοι έδειξαν πως είναι στον σωστό δρόμο. Κοινό στοιχείο για τους ιστορικούς συλλόγους ότι βρίσκονται σε στάδιο αναδιοργάνωσης και τόσο ο προπονητής της Καστοριάς, Αντώνης Νικολαϊδης, όσο και ο ομόλογός του, Βασίλης Τραϊανόπουλος, δημιουργούν καινούριες ομάδες με υψηλές προσδοκίες. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, ευκαιρίες εκατέρωθεν και υπήρχαν σημεία που θύμιζε κόντρα πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα οι δύο προπονητ΄λες να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα. Στο 15΄ δυνατό σουτ του Αλεξανδρίδη έδιωξαν οι αμυντικοί, πέντε λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Τσούκλη κατέληξε λίγο άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Καλαφάτης είχε σουτ που εξουδετέρωσε ο Καρατζιοβαλής, στο 24΄ «κεραυνός» του Λεπτοκαρίδη απέκρουσε ο Δημητριάδης. Η Καλαμαριά είχε δοκάρι στο 30΄ στο φάουλ του Πλατάκη, δέκα λεπτά αργότερα συνδυάστηκαν όμορφα Τσούκλης, Τσαμτσάκης, τελικός αποδέκτης ο Αλεξανδρίδης που με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 54΄ ο Λεπτοκαρίδης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και ισοφάρισε, στο 61΄ μετά από κόρνερ του Καλαφάτη, εξ επαφής κεφαλιά του Αλεξανδρίδη έφυγε λίγο άουτ. Στο 67΄ ο Δημητριάδης απέκρουσε στη γωνία το σουτ του Λεπτοκαρίδη, στο 72΄ ο Σαββαϊδης απομάκρυνε σε κόρνερ την κεφαλιά του Καραπατσακίδη. Στο 82΄ φάουλ του Τσούκλη στο «Γ» έδιωξε ο τερματοφύλακας, στο 85΄ σύγχυση στην άμυνα και ο Κανούλας με γυριστό σουτ έκανε το 1-2. Η κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου στο 87΄ έφυγε άουτ, ενώ στο 89΄ ο Καρατζιοβαλής απομάκρυνε στο τετ-α-τετ του Μπάτζιου.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δημητριάδης, Γκούρλιας (12΄ λ.τ. Μπαμπάνης), Τάντσης, Μπαϊραχτάρης, Αναγνωστόπουλος, Σαββαϊδης, Τσαμτσάκης (80΄ Στασινόπουλος), Καλαφάτης (74΄ Σίμος), Αλεξανδρίδης (65΄ Μαντζάνας), Τσούκλης, Μπάτζιος.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καρατζιοβαλής, Σακκάς, Ψευτογιώργος, Λουιζίδης, Σαλμάς, Ελευθεριάδης (60΄ Βέντζιος), Καϊάφας (56΄ Κέντης), Σαπανίδης (72΄ Κανούλας), Λεπτοκαρίδης, Πλατάκης (54΄ Καραπατσακίδης), Καραλιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: