2 Αυγ 2011

Τα νέα της Καστοριάς



Το ποσό των 30.000 ευρώ ζήτησε ο Αχιλλέας Σταμούλης από τους παίκτες της Καστοριάς για να αποχωρήσει.(02/08/2011)



Το εξωφρενικό ποσό των 30.000 ευρώ ζήτησε, από τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας Πέτρο Τσούκλη και Διονύση Λίτσκα, ο πρόεδρος της Καστοριάς Αχιλλέας Σταμούλης για να τους δώσει την ομάδα. Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές που ήταν οι επικεφαλής της αντιπροσωπείας όλων των πρώην παικτών της ακριτικής ομάδας, που ήδη έχουν τις ελευθέρες στα χέρια τους, δεν ξαφνιάστηκαν στο άκουσμα του παραπάνω ποσού, μια και το ίδιο ακριβώς ποσό είχε ζητήσει ο κ. Σταμούλης και από τον Νίκο Πεπελίδη, που είχε συναντηθεί μαζί του. Βέβαια το ότι ζητά ο κ. Σταμούλης χρήματα για να αποχωρήσει προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους παίκτες, αφού εκείνος την παρέλαβε από τον προκάτοχο του κ. Χαρίση, χωρίς να δαπανήσει ούτε ένα ευρώ. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές πρότειναν στον κ. Σταμούλη να τους δώσει την ομάδα κι εκείνοι να του δώσουν τα χρήματα, όταν η ομάδα ανέβει στην Γ΄Εθνική. Ο κ. Σταμούλης όμως ήταν ανένδοτος, αφού θέλει την καταβολή του προαναφερθέντος ποσού άμεσα.

Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι ο πρόεδρος της Καστοριάς έχει το θράσος και ζητά χρήματα από τους πρώην παίκτες της ομάδας, στους οποίους χρωστά τα δεδουλευμένα από την περσινή χρονιά. Και δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν και τα φερέφωνα στην ακριτική ομάδα που σιγοντάρουν την όλη κατάσταση. Το "άκρον άωτον" μάλιστα της απόλυτης ξεφτίλας, τόσο για τους παράγοντες της Καστοριάς, όσο και για τα φερέφωνα τους, είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν τις ελευθέρες τους με delivery από παράγοντες της ομάδας στους τόπους της εργασίας τους, για να αποφευχθεί η κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο και η αναφορά τους στα οφειλόμενα. Κι αντί ο κ. Σταμούλης να είναι πιο εγκρατής απέναντι σε αυτούς που χρωστάει, τους ζητάει και χρήματα από πάνω για να αποχωρήσει. "Αντί να τρίζει ο αραμπάς, τρίζει το πετραχείλι", δηλαδή.



Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της Καστοριάς για τη νέα περίοδο 2011-2012 (02/08/2011)



Αποκαρδιωτική υπήρξε η εικόνα του ξεκινήματος της προετοιμασίας της Καστοριάς, για τη νέα περίοδο 2011-2012. Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα στις 18.00, στο Ο.Α.Κ.Α Δήμου Καστοριάς. Στην "πρώτη" παρόντες ήταν περί τους είκοσι (20) ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων πολλοί νέοι, στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία τις προσεχείς ημέρες να δοκιμαστούν και αν πείσουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας θα αποκτηθούν. Από την περσινή ομάδα παρόντες ήταν οι Αναγνωστόπουλος, Λιόντος, Ντίσιος, Στασινόπουλος, Τούλιος, Παρτσάνης.

Στους παρευρισκόμενους μίλησε ο πρόεδρος κ. Σταμούλης, ο οποίος έδωσε και το στίγμα της φετινής προσπάθειας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η εποχή των υψηλά αμειβομένων ποδοσφαιριστών τελείωσε και ότι φέτος θα κτιστεί από την αρχή μια καινούργια ομάδα.

Το χαρακτηριστικό, όμως, της "πρώτης" είναι ότι δεν υπήρξε στο γήπεδο κάποιος προπονητής, κάτι το οποίο θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Τετάρτη 03/08/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: