9 Οκτ 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ .. μέσω περιφερειακού τις Αστραπής Μεσοποταμίας

Dhmhtrios Kafes
ΑΠΑΝΤΗΣΗ .. μέσω περιφερειακού τις Αστραπής Μεσοποταμίας , για τα όσα στηρίζει ο Α.Γ.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ......


______________________________________________________________________

Αστραπή Μεσοποταμίας: "Να σέβονται τη φανέλα τους"
Στην ανακοίνωση της Καστοριάς απάντησε η Αστραπή Μεσοποταμίας, με τον γραμματέα του συλλόγου, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο να κάνει δηλώσεις στο periferiako.com.

Αναλυτικά:
"Πρωταγωνιστές ήταν οι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Ούτε οι διαιτητές, ούτε κανείς. Ηταν πολύ καλός αγώνας. Το διοικητικό συμβούλιο εύχεται γρήγορη επάνοδο του Αλέξανδρου Παπαδόπουλο του ΑΓΣ Καστοριά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο οποίος τραυματίστηκε. Ενας τραυματισμός που προήλθε από τον συμπαίκτη του Πετρόπουλο. Αυτό φαίνεται πεντακάθαρα και στο DVD που έχουμε στα χέρια μας. Οποιος θέλει μπορεί να το δει!
Χαρακτήρισαν ζούγκλα το γήπεδο. Αυτός ο χαρακτηρισμός, όμως, πέφτει στο κενό. Οι κύριοι της Καστοριάς φάσκουν και αντιφάσκουν γιατί μετά το τέλος της Καστοριάς μας έδωσαν συγχαρητήρια για την φιλοξενία. Τέτοιες συνθήκες μακάρι να τις συναντούμε και στο υπόλοιπο πρωτάθλημα.

Η διαιτησία του κ. Φωτιάδη, ήταν άριστη και άκρως επαγγελματική. Όλα αυτά φαίνονται και στο DVD. Είναι ρέφερι που ξέρει από δύσκολα παιχνίδια.
Τέλος, γνωρίζουμε ότι η Καστοριά έχει βαριά φανέλα. Πρώτα, όμως, να μάθουν να την σέβονται οι ίδιοι και μετά οι άλλοι. Θα πρέπει να σέβονται τους αντιπάλους και τους διαιτητές. Να έχουν καλή επιτυχία και καλή συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: