21 Αυγ 2011


Επισήμανση....Ν

αι με τα λεφτά που δίνουμε για στην ΕΡΤ,χίλιες φορές να κλήση..και τα λεφτά να πάνε στο Αθ. Άκεντρο.. είναι προτιμότερο....

έχω ιδία γνώμη για το ΑΘ.Κέντρο είναι ένα κόσμημα και δεν πρέπει να χαθεί.. έχουμε δόση πολλές μάχες εκεί μέσα.. η φώτο που επισυνάπτω είναι από το ΚΑΠΑ2000...
----------------------------------------------------------------------------------

«Ρημάζει» το αθλητικό κέντρο ΚΑΠΠΑ 2000 για τα ΑΜΕΑ στην Περαία

Δημοσιεύθηκε στις 21/08/2011

Αρχισε τη λειτουργία του πριν από πέντε χρόνια φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα «φάρο» ελπίδας για παιδιά με αναπηρίες, τα οποία θα είχαν τη δυνατότητα να αθλούνται δωρεάν και να λαμβάνουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες για την ομαλή ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Σήμερα, το Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού και Προσαρμοσμένου Αθλητισμού (ΚΑΠΠΑ 2000) στην Περαία δε θυμίζει σε τίποτε τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε και πλέον απειλείται ακόμη και με λουκέτο, λόγω της αδυναμίας του διοικητικού συμβουλίου να ανταποκριθεί στα αυξημένα έξοδα λειτουργίας.

«Είναι κρίμα να κλείσει ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή, επειδή δεν έχουμε πόρους για να το κρατήσουμε ανοιχτό», δήλωσε στον «Α» ο πρόεδρος του Κέντρου και πρώην δήμαρχος Περαίας, Αντώνης Ματζάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: